Despre noi

Ai luat teapa? Da-i in gat!

Ai luat vreodata teapa ? Noi credem ca da, cel putin odata in viata. Daca te-ai simtit pacalit si nu vrei sa mai fie pacaliti si altii ca tine, atunci : da-i in vileag. EsteTEAPA.ro inseamna OPC, PROTECTIA CONSUMATORILOR, a consumatorului de orice tip. Rapeste-ti cateva minute din timpul tau liber si publica teapa luata. Fa cunoscute circumstantele in care ai fost pacalit .

Daca te-ai simtit nedreptatit, acest site iti poate face cunoscute nedreptatile intampinate. Te ajuti astfel atat pe tine , cat si pe altii. Siteul esteTEAPA.ro cauta solutii pentru remedierea problemelor aparute de orice fel . Facem cunoscut cazul pentru a limita si alte situatii similare . Informam opinia larga .

Dam sansa la un dialog, cel putin virtual : intre pacalit si cel care considera ca nu a pacalit, atunci cand va afla din paginile acestui site de numele lui, de numarul lui de telefon, de adresa lui de email sau alte surse care il vor face cunoscut .


Nu sta nepasator.
Da-i in vileag !

Doresti sa te adresezi OPC-ului ? Sau la PROTECTIA CONSUMATORILOR ? Ai fost vreodata pacalit ? Nu ti s-a prestat un serviciu asa cum era stipulat in contract ? Ti s-a inselat increderea ? Ai avut de-a face cu acte false , contracte false, agenti mincinosi ? Nu suporti minciuna si nici mincinosii ? Atunci : DA-I IN GAT ! esteTEAPA.ro iti face cunoscut of-ul . Vrem sa facem cunoscuta fiecare teapa. Informam atat persoanele fizice , cat si persoanele juridice.

Periodic se vor trimite newslettere de informare cu ultimile tepe luate , cu ultimile escrocherii incercate. Te informam , iti facem cunoscuta patania . Cele mai dezbatute tepe vor avea o forma de promovare mai intensiva, astfel incat sa fie limitata sursa escrocheriilor.

Nu incuraja mita!

De ce sa nu dai spaga ? Pentru ca nu este corect , pentru ca pierzi bani. Daca dai mita , poate fi periculos: faptele de coruptie sunt fapte penale . Gandeste-te ca dai dai spaga, te aperei atat pe tine , cat si pe altii care nu au bani.

Nu da spaga!

Atunci cand iti publici isprava, ne vei informa pe noi toti. Vom fi mai atenti cu prestatorul de servicii , cu siteul care vinde, cu baiatul de la taraba, cu institutia care te-a tepuit. Succesul consta in informare si inlaturarea pe viitor si a altor tentative de escrocherii

Urmariti-ne pe retelele de socializare!

  • Facebook
Se încarcă...