Termeni si conditii

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre esteteapa.ro si utilizatorii sai.

 • Termenul „Site” reprezinta site-ul www.esteteapa.ro si administratorii sai
 • Termenul „Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.esteteapa.ro.
 • Termenii „Regulament”, „Acord”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 • Termenii „Teapa”, „țeapă”, „țepe”, Tzeapa”, „Tepe”, „Tzepe” sunt folositi pentru a desemna urmatoarea explicatie: „A da (sau a trage) țeapă ” = a păcăli, a înșela, a escroca, a frauda; a țepui. ; „A lua țeapă” = a fi păcălit, înșelat, escrocat; a se țepui.
 1. Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.
 1. Descrierea serviciilor
esteteapa.ro este un Site de discutii online, unde poti publica intamplari neplacute intampinate in diverse domenii si poti cauta printre discutiile publicate deja de catre alti Utilizatori.
Echipa esteteapa.ro isi rezerva dreptul de a corecta si a republica ulterior discutiile care nu respecta termenii si conditiile. In cazul in care continutul si veridicitatea discutiilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge discutiile neconforme.
 1. Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.esteteapa.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.
 1. Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorzi catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
 1. Limitarea raspunderii
In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la esteteapa.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori.
 1. Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.
 1. Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE

Adauga informatia ta noua si cauta informatii, discutii pe esteteapa.ro tinand cont de urmatoarele reguli:

 1. O singura postare unica
Ai voie sa postezi aceiasi informatie o singura data, informatiile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!
 1. Majuscule
Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.
 1. Titlul infomatiei
Titlul informatiei trebuie sa reflecte intamplarea descrisa. Discutiile cu titlul ofensator sau altele de acest gen nu vor fi publicate pe esteteapa.ro
 1. Descriere
Discutiile cu o descriere neclara si incompleta nu vor fi publicate pe esteteapa.ro.

 

 1. Caracterul discutiei
Orice informatie cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicata pe esteteapa.ro.

 

 1. Discutii discriminatorii
Informatiile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe esteteapa.ro.

NOTA: Informatiile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.