TEAPA SC LORD INTERNATIONAL TRADING SRL , TOPALA VICTOR, SHABA DIAB COMPANY

Acasa Forumuri Cumparaturi – Vanzari TEAPA SC LORD INTERNATIONAL TRADING SRL , TOPALA VICTOR, SHABA DIAB COMPANY

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3147
  anonimul68
  Membru

  BUNA ZIUA,
  COMPANIA NOASTRA ARE CA OBIECT DE ACTIVITATE ACHIZITIA DE AUTOCAMIOANE
  SI SEMIREMORCI FRIGO. IN ACEST SENS, AVETI ATASATA CEREREA NOASTRA DE
  OFERTA CU MARCILE SI MODELELE CARE NE INTERESEAZA.
  IN SPERANTA UNEI COLABORARI, VA MULTUMIM ANTICIPAT SI VA RUGAM SA NU
  TRATATI ACEST MAIL DREPT SPAM.

  CU STIMA,
  VICTOR TOPALA
  MOBIL: 0724.296.096
  SC LORD INTERNATIONAL TRADING SRL
  EMAIL: ACHIZITIICAMIOANE@GMAIL.COM
  Si asa incepe actiunea! Il suni si iti cere sa-i trimiti poze cu capul tractor,tu te conformezi si ii trimiti.
  A doua zi te suna si intreaba „Cand putem veni sa-l vedem, maine se poate, ok?”
  Ziua urmatoare vine insotit de doua persoane care se recomanda ca fiind cumparatorii si incep sa dea ocol masinii; o cerceteaza pe toate partile, ii fac poze, te intreaba daca are aer conditionat adica ceva sumar dupa care se trece la negocieri.
  Unul dintre cumparatori intreaba insistent ce calitate ai, adica esti patronul, directorul, soferul etc, lamuresti treaba cine esti si zice „Sa stim cum vorbim!”.
  Atunci afli dupa vorba ca nu sunt romani, ca ei cumpara si dau mai departe,lasand de inteles ca le trimit in Siria , Iordania, Iran. Unul dintre ei pe nume Farid negociaza si zice „domnu’ eu atat pot sa dau si nu trebuie factura; daca trebuie factura la tine faci una de 5000lei si eu platesc prin banca, diferenta o primesti cash in euro.
  Aici e smecheria, faci factura,pe SC SHABA DIAB COMPANY SRL, o plateste si iti trimite confirmarea platii; atentie asta dupa ce ai batut palma cu el pe o suma si fara sa te intrebe prea multe despre masina; acum trebuie sa vii cu actele, adica fiscal, talon, carte de identitate, fisa de radiere.
  E scoala, totul cu regie. Il suni ca ai toate actele, stabilesti intalnirea si astepti sa vina sa ia masina asa cum te-ai inteles.
  Surpriza ! Vine insotit de doi mecanici si incepe sa-ti arate defecte la masina pe care le vazuse dar de care nu a zis nimic cand ai batut palma cu el la pret.
  Si uite cum arunca o vorba „ca daca stiam de la inceput nu dadeam pretul asta, nu cred ca o mai luam asa, e simplu sa mergeti la finante spuneti ca nu s-a facut tranzactia, anulati actele si ne virati banii inapoi”. Tu ai umblat sa pregatesti actele, ti-ai facut deja niste socoteli si ramai blocat; dar tot el iti ofera rezolvarea, pentru trei sferturi din pret e dispus sa ia masina, mai mult nu da.
  Tu in continuare ii crezi de buna credinta si nu stii ce sa faci, ei te lamuresc „domnu’ asa cum era eu castigam 1000euro cum e acum mai castig nici 500euro, daca stiam asta de la inceput, ce puteam sa vedem noi prima data, era defect ascuns nu se vedea”, si bati palma cu ei si accepti suma pe care ti-o dau.
  Teapa ! Ei sunt samsari de masini, vin cu regia pregatita si niciodata nu s-au gandit sa-ti dea pretul pe care ai batut palma; in schimb tu inclini sa ii compatimesti cat de putini bani le-a raman pentru efortul facut.

  #3158
  Mihai
  Membru

  Poate trebuia sa povestiti cum ati incercat sa vindeti drept bun, un cap tractor obosit cu sasiul fisurat si sudat. Cu sudura ascunsa bine. Ati „omis” sa spuneti asta. Aici e inselaciunea, descoperita la timp, din pacate pentru d-voastra.
  Cat despre plata, bineinteles ca clientii s-au conformat cerintelor d-voastra. Nu putea sa va oblige nimeni sa vindeti si sa va impuna conditii la vanzare.
  RUSINE pentru postare, Marian Francisc!!!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.