TEAPA PE OLX

Acasa Forumuri Cumparaturi – Vanzari TEAPA PE OLX

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3149
  Oana Lazar
  Membru

  Salutare la toata lumea. Cred ca stiti de ce sunt aici. Mi-am luat bineinteles teapa. De pe olx. Eu, cumparator de buna credinta a unor oale Solingen, originale. (Stiu acum, Solingen nu face oale, tigai, forme de cuptor, etc). Ei se ocupa doar cu foarfeci, cutite si alte instrumente taioase). Teparul, Dranga Ciprian Mihai, vatman in Iasi, ma asigura ca totul e asa cum scrie in anunt. Ca oalele sunt foarte ok, ca manerele nu sunt din plastic, ca se pot pune si la cuptor. Foarte tare s-a grabit cu livrarea prin XCurier. Am platit cu tot cu livrare 551 RON. A doua zi mai pe la amiaza deja primeam oalele. Am deschis coletul, oalele straluceau de iti luau ochii. DAR: nituri de aluminiu, manere din plastic. Eu imi reorganizez putin bucataria si imi doream ceva de calitate, de aceea am si platit o suma relativ mare.
  Insa teparul nu stie ca eu in Germania sunt ca la mine acasa. Am facut si plangere penala ca mi-a dat oale ordinare la pret de oale de supercalitate, si nu sunt! Am scris si in Germania, ca Solingen este marca protejata, sa il caute pe acasa pe domnul si sa-l intrebe de sanatate. Ca cu mine nu mai vrea sa vorbeasca, el zice ca nu a facut nimic gresit!! Deci el nu intelege ca este foarte gresit ce a facut. El credea ca ma fraiereste pe mine, si scapa basma curata. Inca mai crede acest lucru, dar se inseala foarte tare.
  A venit raspuns,deocamdata numai din Germania. Deoarece eu la o cautare superficiala pe net l-am gasit cu adresa, cu loc de munca, cu nevasta, cu tot. Si pentru ca i-am oferit posibilitatea sa indrepte fapta si nu s-a conformat, acum va suporta consecintele. Dar atat ii duce mintea pe unii, pentru o suta de euro sa riste dosar penal.

  #3154

  Feriti-va ca de dracu de Bucur Alexandru Madalin din orasul Novaci din Strada Ocolului, Nr.36, Judetul Gorj, nr de telefon 0767223190 cod postal 215300.
  Acesta tepuieste credulii pe OLX, La Jumate, si alte siteuri, cu diverse obiecte pe care pretinde ca le cumpara cere livrarea cu posta romana (deoarece aici nu poti verifica coletul fara sa platesti) apoi se „razgindeste” sau pretinde ca sint defecte (sau chiar le strica el), ca nu se potrivesc, etc. astfel ca la retur sa trimita cutii goale sau umplute cu alte nimicuri la greutate aproximativa si primeste valoarea achitata. Practic el pateste o data marfa si apoi isi recupereaza banii pastrind marfa sau o deterioareaza pastrind ceea ce-l intereseaza.
  El de asemenea mai practica si metoda directa profitind ca locuieste la tara si poate trimite coletele numai prin posta romana si astfel cumparatorun nu poate verifica continutul, functioanrea etc. a obiectului.
  FERITI-VA de el.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.